Tornio-aiheisia valokuvia joulukuussa 2015

Keskiviikkona 2.12.2015 Torniossa oli taivaallinen valokuvasilma. Alhaalla muutama otoksista ja vuoden 2015 ilmainen joulukortti, joka on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.

Klikkaa kuvaa hiiren osoittimella, jolloin se suurenee. Kakkospainikkeella saat esille pudotusvalikon, josta voit valita Tallenna kuva nimellä -komennon. Julkaisen tämän kortin näin ajoissa, että sinulle on aikaa sen lähettämiseksi.

Kiitän kaikkia lukijoitani ja toivotan teille Rauhallista ja valoisaa joulua sekä toivon, että tapaamme mahdollisimman usein myös vuonna 2016.

Yelling Rosa

 

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Juhlapäivät, Kuvataide, Luonto, Tietotekniikka, Yhteiskunta, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Tornio-aiheisia valokuvia joulukuussa 2015

  1. Paluuviite: Tornio-aiheisia valokuvia | Yelling Rosan muistikirja

  2. Paluuviite: Love for a Little While | Yellingrosa's Weblog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s