Runo. Nyt

Alan julkaista tällä sivulla uusimpia runojani ja mietteitäni. Pidän kuitenkin määrän pienenä, koska minulla on varsinainen Runoja -sivu, jonne pääosin kerään materiaalia. Runoja -sivullani olevat runot ovat kokoelmieni ulkopuolisia kirjoituksia. Olen julkaissut kokoelmat Valkoinen vitsa (1989), Paljon on meneillään (1994) ja Postrahavasta (2012). Voit lukea Postrahavasta -jutturunokokoelman ilmaiseksi täällä. Jos pidät lukemastasi, tilaapa kirja täältä. Kirja on suomenkielinen.

Perustin tämän sivun vuonna 2013. Nyt vuoden 2016 alusta lukien sen päivittäminen ei enää ole tarpeellista, koska julkaisen kaiken materiaalini Yelling Rosan Muistikirjassa riippumatta mitä genreä se on tai millä kielellä se on kirjoitettu. Voit alkaa seurata tuota sivua ja näin saat tietää aina, kun Kotisivustolleni tai blogeihini on tullut uutta materiaalia.

Liikaa sanoja

Sanoja on liikaa,
kun ei tiedä,
mitä niiden kanssa
tehdä.
© Yelling Rosa
28/8–20

Yksinäisyys synnytti

Yksinäisyys synnytti
minut itselleen lohduksi,
mutta kadotti kapalon.
Minä ilman äitiä kylvin
perinnön miljardeiksi
murusiksi.
© Yelling Rosa
30/1 –16

Runojen määrä pysyy täällä Runoja.Nyt -sivulla muutamassa näytekappaleessa.  Ei silti huolta, koska kaikki runot löytyvät alenevassa aikajärjestyksessä Yelling Rosan Kotisivuston Runoja -sivulta.

PS The poems in English on the Yelling Rosa Poems page are writings from outside my collection. I have published collections Valkoinen vitsa (1989), Paljon on meneillään (1994), and Postrahavasta (2012). You can read the Postrahavasta poem story collection free here. If you like what you read, please order the book here. I have written all these collections in Finnish.

7 vastausta artikkeliin: Runo. Nyt

 1. Paluuviite: Esi-isät nousevat | Yelling Rosan Blogi

 2. Paluuviite: Ilmainen ystävänpäiväkortti 14.2.19 – Yelling Rosan Blogi

 3. forresting365 sanoo:

  Nämä ovat kauniita. Kiitos.

  Tykkää

 4. Bonjour Yelling Rosa. Combien de fois ai-je pesté dan l’ancienne version car il n’y avait pas la possibilité de commenter ni même d’y mettre un like. Je suis heureuse aujourd’hui de pouvoir le faire. Oui, Il y a trop de mots quand on ne sait pas quoi en faire. C’est tellement juste ! Parfois, le sentiment est plus grand que les mots alors ils semblent inutiles.
  Merci pour le partage, merci pour vos passages sur mon site et belle journée ! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s