Yelling Rosan ilmaiset postikortit

Olen ladannut ilmaiset joulupostikorttini omalle kotisivustolleni, koska Picasa –palvelu lopetti toimintansa keväällä 2016 ja koska Google+:n kautta kuvien jakaminen niille, joilla ei ole Google –tiliä, on miltei mahdotonta. Törmäsin ongelmiin, kun ensi kerran yritin ladata joulukorttejani palvelimelta. Nyt lataamisen pitäisi onnistua, mutta jos ongelmia ilmenee, ilmoittanette minulle. Arvostan myös sitä, jos kerrotte lataamisen toimivan kuin junavessan.

Klikkaa tätä siirtyäksesi sivustolleni ja ladataksesi joulukorttini. Ne ovat zip –formaatissa. Korttien lataustaulukko löytyy diaesityksen alapuolelta. Kortit on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.

Muista tarkastaa virustorjuntaohjelmalla koneelle lataamasi materiaali.

Toivon, että käytät tekstilliset kortit sellaisenaan ja lisäät omat terveisesi kortteihin, joissa ei ole tekstiä.

Suurin osa ilmaisista joulukorteistani

Xmas©Yelling Rosa 2016 copy

Yllä olevan kollaasin kortit löytyvät myös suomenkielisinä.

Rattoisia hetkiä korttien ja terveisien kanssa.

PS Voit suurentaa yllä puolella olevan kuvan klikkaamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla pudotusvalikosta oikean komennon. Katso XmasCardBy YellingRosa –niminen video, jos haluat nähdä, kuinka lisäät omat terveisesi ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla,  PhotoScape.

PPS Lisään taulukkoon myöhemmin lisää ilmaisia postikortteja tarpeen mukaan. Ensimmäiseksi ensi vuoden puolella ilmestyvät Ystävänpäiväkortit suomeksi ja englanniksi.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): In English, Kirjallisuus, Kuvataide, Luonto, Runous, Suomen kieli, Tietotekniikka, Yhteiskunta, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Yelling Rosan ilmaiset postikortit

  • Yelling Rosa sanoo:

   Mukava kuulla. Ideaa voit itsekin toteuttaa lisäämällä terveisiä minun kortteihini tai omiin kuviisi. Jos et ole katsonut videotani ja haluat tietää enemmän, miten näyttäviä tekstejä voi lisätä, vilkaise videota. Osoite on artikkelin ensimmäisessä jälkikirjoituksessa.
   Hyvää ja virkistävää sunnuntaita 🙂
   YR

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s