Vaihda kuva jota Gimp näyttää käynnistyessään (Win 10)

En koskaan ole ollut kovin ihastunut Gimp –kuvankäsittelyohjelman kettuikonista. Nyt kun asensin Gimp 2.8.14 –versiooni uuden teeman, sain sattumalta selville, kuinka Gimp-splash –kuva vaihdetaan eli se kuva, jota näytetään sillä välin, kun ohjelma käynnistyy. Uudessa “virityskuvassakin” oli tuo kettu. Ajattelin kuitenkin, että avaan sen kuvankäsittelyohjelmassa ja teen aivan oman “virityskuvan”. Valmiista kuvasta saan oikeat mitat, mitä ei voi pitää millään tavalla kopiointina.

gimp-splash

Tältä gimp-splash.png kuva (L556 px x K347 px) näytti ja tällainen siitä tuli (kuva alla).

gimp-splash

Sitten kopioin uuden kuvan nimellä gimp-splash.png seuraavaan kansioon:
C:\ProgramFiles\Gimp2\share\Gimp\2.0\images\

Gimp näyttää nyt alla olevaa kuvaa käynnistyessään.

Gimp starts

Tällä tavalla saat, minkä tahansa kuvan näkymään Gimpin käynnistyessä. Ties vaikka oman piirustuksesi, ehkä itsellesi tärkeän mietelauseen. Kopioi oletuskuva ennen muutostöitä hyvään talteen nimellä gimp-splash.png, jos haluat palata sen käyttäjäksi myöhemmin.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Ei kategoriaa, In English, Kuvataide, Linux, Luonto, Musiikki, Tietotekniikka, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s