Vanha kunnon käynnistysvalikko Windows -kahdeksikkoon

Jos muistelet kaiholla vanhaa kunnon käynnistysvalikkoa, joka vielä Windows 7 -käyttöjärjestelmässä oli, sinulle löytyy ilmainen ratkaisu, jonka nimi on Start Menu 8. Löydät sen osoitteesta:

http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php

Start Menu 8 -ohjelman asentamisen jälkeen minun Win 8 -työpöytäni näyttää tältä. Käyttöjärjestelmä myös avautuu suoraan työpöydälle eikä laattanäkymään.

Työpöytä 8.1 kuin ennen

Toki Windows 10 -järjestelmään on lupailtu käynnistysvalikon palauttamista, mutta sen ilmestymiseen on vielä kuukausia, todennäköisesti yli puoli vuotta.

Muista aina tarkistaa kaikki omalle koneellesi lataamasi ohjelmat virustorjuntaohjelmalla ennen niiden asentamista. Ohjelmien ehdot, jopa kaupallisten, ovat nykyään niin tiukat, että vahingon sattuessa käyttäjä ei saa mistään korvauksia.

Tunnen monia ihmisiä, jotka ovat asentaneet Start Menu 8 ohjelman, eikä mitään ongelmia ole ollut. Kuitenkin, kun kyse on tietotekniikasta, mitä tahansa voi sattua. Jos ohjelma ei toimi, ota se vain yksinkertaisesti pois ohjelmapaneelin Poista ohjelma –toiminnolla. Konsultointiin aikani ei riitä.

Ihanaa kevään odotusta!

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Juhlapäivät, Tietotekniikka, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s