Yelling Rosan Blogin vuosi 2014

Tämä Yelling Rosan blogi on kysymysmerkki minulle. Sen suosio on vuodesta toiseen heikompaa kuin toisen suomenkielisen blogini, Yelling Rosan Blogger –foorumin. En päivittänyt tätä blogia 20.8.11 ja 3.8.2013 välisenä aikana, mutta aloin sitä päivittää, koska jokunen ihminen aina tännekin eksyi. Päivitän vielä alkavan vuoden ajan tätä foorumiani, mutta jos kysyntä ei kasva, jatkan yhdellä suomenkielisellä blogilla. Alla oleva tilasto kuvaa liikennettä täällä. Taulukko on päivitetty 6.1.2015.

001 Yelling Rosan Blogi 2010-2014

Kiitän kaikkia täällä käyneitä vierailijoita ja toivon, että tapaamme kuluvan vuoden aikana uudestaan. Mikäli tämän blogin päivittäminen loppuu, toivotan kaikki artikkeleistani kiinnostuneet Bloggerini pariin, osoite: http://yellingrosa.blogspot.fi/

Hyvää alkanutta vuotta!

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): In English, Kielet, Kirjallisuus, Kuvataide, Musiikki, Runous, Tietotekniikka, Yhteiskunta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s