Rauhallista Joulua

Haluan alla olevan joulukortin välityksellä toivotaan kaikille lukijoilleni rauhallista joulua ja kiittää kuluneesta vuodesta 2014. Toivon, että tapaamme taas ensi vuonna.

x-default
Jos lähetät tämän joulukortin ystävillesi, älä tee siihen mitään muutoksia.

x-default
Ole hyvä ja lisää omat terveisesi tähän korttiin.

Julkaisen tämän blogiartikkelin hyvissä ajoin, jos joku teistä haluaa lähettää tänä jouluna ilmaisia joulukorttejani. Tekstin lisääminen käy helposti ilmaisella PhotoScape -kuvankäsittelyohjelmalla. Sen voi ladata täältä. Viestin lisääminen isänpäiväkorttiin –video kertoo, kuinka lisäät terveisesi kuvaan PhotoScape –editorilla. Samalla ohjelmalla voit myös pienentää kuvia. Löydät kaikki joulukorttini Picasa –kansiostani. Kunkin kortin yhteydessä oleva kuvateksti kertoo, voiko korttiin lisätä omia terveisiä. Korttini on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön, joten niiden jakaminen tai myyminen ei ole luvallista.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Juhlapäivät, Kuvataide, Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s