Need in Concrete

Olen ladannut uuden YouTube – videon. Luen siinä englanninkielisiä runojani, jotka edustavat jutturunoperinnettä. Yhden olen kääntänyt suomenkielisestä kokoelmastani Postrahavasta, jonka julkaisin syksyllä 2012. Kokoelman kaikki runot ovat jutturunoja, joista useat ovat humoristisia. Niiden tarkoitus on kuvata sitä, miten kansa ratkaisee kipeitäkin pulmia huumorilla. Samalla tavalla nämä englanninkieliset runot, jotka nyt lausun, operoivat ruohonjuuritasolla. Toivottavasti katsot videon ja pidät runoistani.

Need in Concrete–runosikermä 2014, kirjoitta ja lukija © Yelling Rosa

 

Tämä oli 14. toista videoni YouTubessa. Tämä  on ensimmäinen kokonaan englanninkielinen esitykseni. Ensimmäisen videoni julkaisin 23.1.2012. Tämän vuoden lokakuun loppuun mennessä videoitani oli katsottu 16,784 kertaa. Videoitteni esittelysivu löytyy osoitteesta: http://www.yellingrosa.com/videot01.htm

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Kielet, Kirjallisuus, Kuvataide, Runous, Yhteiskunta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Need in Concrete

  1. Ääntäminen sujui hyvin. Runot olivat kompakteja. Ulkoasu mainio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s