Tornion ja Haaparannan kaupunginlahti 2 megapikselin kameralla ikuistettuna

Viime tiistaina (14.10.) kaupunginlahti oli ihanassa syksyn auringonlaskussa ja otin siitä kuvan Nokia C202 puhelimessa olevalla 2 megapikselin kameralla. Jälki on suttuinen, mutta kuvapisteiden tiheyden huomioon ottaen hyvä.

Kuva1867

Terävöitin kuvaa  Gimp –kuvankäsittelyohjelmaan saatavalla ilmaisella G’MIG lisäosalla. Vähentämällä kirkkautta ja lisäämällä ääriviivojen terävyyttä PosterEdges –suotimella. (On G’MIG lisäosaan kuuluva filtteri).

Kuva1867E001

Kuva on jo aika mukava silmälle, mutta halusin kuvan konstruktion tulevan paremmin esille, joten käytin G’MIG lisäosan DreamSmoothing filtteriä.

Kuva1867E007DreamSmoothing07SG

Tuo filtteri pehmentää objektien rajoja saaden kuvan näyttämään maalaukselta. Nyt kuvan illuusio on lähempänä sitä, miltä se näytti paljaalla silmällä katsottuna. Voit jakaa kuvia yksityisesti, kunhan et tee niihin mitään muutoksia. Muista klikata kuvaa hiirellä, että se aukeaa selaimessa uudelle välisivulle oikeassa koossa. Tallenna kuva sitten sieltä.

Toivon kaikille Ihanaa syksyn jatkoa.

PS Tee aina ilmaismateriaalille virustarkistus ennen kuin otat sen käyttöösi. Tarkistus on paikallaan aina oli kyseessä sitten kuva tai koneelle asennettava ilmainen ohjelma.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Kuvataide, Luonto, Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Tornion ja Haaparannan kaupunginlahti 2 megapikselin kameralla ikuistettuna

  1. Tuttu maisema! 🌅

  2. Tiny sanoo:

    Hyva lopputulos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s