Täällä Windows RT

Olen ensimmäistä kertaa kirjoittamassa Yelling Rosan blogiin Nokia 2520 –tabletistani, jossa on Windows 8 RT –käyttöjärjestelmä. Jos tämä onnistuu, niin se on enemmän kuin 1000 jänistä. Sillä nyt minulla on käytössäni suomen kielen oikoluku. Surkuhupaisaa, että pari viikkoa sen jälkeen, kun olin ostanut tämän tabletin, kuulin Office 365 tulleen Androidi- ja iOS –käyttöjärjestelmiin. Tämän vehkeen kuukausimaksu on 18 euroa ja Office 365 –pilvipalvelun saa alle 10 eurolla kuukaudessa. Ilmeisesti tuossa nyt tableteilla toimivassa 365:ssa on myös oikolukuohjelma.

Julkaisin GooglePlussassa Long Live the Love for Fellowmen –runon 29/8-14, mutta se ei ole kiinnostanut ketään. Ilmeisesti minun on syytä katsella asetuksia siellä, niin että artikkelini näkyisivät kokonaan. Nyt niistä on muutama rivi esillä ja lukijan on klikattava linkkiä saadakseen koko kirjoitukseni esille.

Runo meni näin:

Long Live the Love for Fellowmen

I know that
If I speak for you my fellowmen
I will never become popular on the internet.
But what use would be my popularity
If people after me have no land to cultivate
No house to sleep or friends to love.
In the ruined planet even the great men
and their good acts are lost.
So, for you my brothers and sisters:
Long live the love for fellowmen
And fuck the egoism.
It doesn’t serve anyone
only eats everyone’s
Heart out.
©Yelling Rosa
29/8-14

 

Onhan runo melko paatoksellinen, mutta niin ovat uusliberalistienkin puheet siitä, että luonnossa kaikki perustuu heikon aineksen poistamiseen. Heidän takia tällaista vastapoolia tarvitaan. Kukaan ei voi seilata ihmiskunnan merellä yksin vaan ihmiset ovat samassa veneessä. Mikään ei puolusta sitä, että harvalukuinen esille pyrkivä joukko alkaisi heittämään ihmisiä yli laidan ja päättäisi kulutuksen määrän planeetalla.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): In English, Luonto, Runous, Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s