Yelling Rosan ilmaisia postikortteja

Yllä olevassa diaesityksessä, joka ilmestyy muutaman sekunnin viiveellä näytölle, näet osan tarjolla olevista ilmaisista postikorteistani. Korttien alapuolella löytyvässä kuvatekstissä on kerrottu, voitko lisätä niihin oman tervehdyksen. Käyttäjän tekstille on tällaisessa tapauksessa varattu oma alue. Layoutin, siis kuvien ja värien, editoiminen on kiellettyä. Kortit on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön. Niiden jakaminen, kopioiminen tai myyminen ei ole sallittua. Voit ladata esityksen kortit täältä.

Jatkan edelleen kesätaukoani. Alan artikkelien julkaisemisen taas syyskuussa, vrt. edellinen artikkeli. Latasin tämän kuvaesityksen Yelling Rosan blogiin nyt, koska olen suunnitellut muutamia uusia kuvaesityksiä syksyksi. Niiden miettiminen tauon aikana olisi kuitenkin ollut turhaa, jos kuvaesitystä ei olisi voinut upottaa (embed) WordPress.com -blogin HTML -koodiin.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Juhlapäivät, Kuvataide, Runous, Tietotekniikka, Yhteiskunta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s