Ystäväuskollisuus

Ystäväuskollisuuden malja
on raskas mutta lämmin talja,
jonka kantamiseen tarvitaan
neljän jalan voima.
12/7 –13

Olen lisännyt edellä olevan runon Yelling Rosan Runoja –sivulle. Koska se on jo neljä viikkoa sitten kirjoitettu, en laita sitä tämän blogin Runoja. Nyt –sivulle. Sinne tulevat vain uusimmat runoni ja/tai mietteeni. Jos haluat päästä siihen kohtaan, missä Ystäväuskollisuus –runo on Runoja –sivulla, klikkaat tätä.

Tämä runo vaati aikaa kypsyäkseen. Siitä puuttui jotain ja tänään se sitten välähti. Uskollisuus vaatii, mutta samalla antaa. Tähän päivään asti toinen säe oli ilman sanoja mutta lämmin. Nyt teksti on tasapainossa niin kuin ystävyksien jalkojen voima, jota tarvitaan suhdetta kannattamaan.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Kirjallisuus, Yhteiskunta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s