Postia iPadista ilmaisesta WordPress -editorista

Lähetän tämän artikkelin nähdäkseni onko tässä editorissa suomen kielen oikolukulisää. Eipä taida olla muuta toimintoa kuin tämä iPadin sanojen ehdottaminen. Se ei kuitenkaan vastaa hyvää oikolukuohjelmaa. Tekstit olisi hyvä tarkistaa ennen julkaisua, mutta sen joudun tekemään PC:een puolella. Melkoinen epäkohta, jos tähän laitteeseen ei saa suomen kielen oikolukua. Toistaiseksi ei ole tullut mitään hyödyllistä vastaan.

Näköjään pystyn editoimaan artikkelia selaimelta, mutta ei tilanne siitä parane. Tietokoneella, kun käytän WordPressin tekstieditoria, se osaa oikolukua artikkelia. Online puoli ei tunne iPadissa kuin tuon sanojen ehdottamisen.

Tämä blogi on edelleen telakalla

Tämä blogi on edelleen telakalla. Jos otan tämän jossain vaiheessa käyttööni, annan Yelling Rosan blogin näkyä hakukoneille.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Kuvataide, Tietotekniikka Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s