Tämä Yelling Rosan blogi jää telakalle

Olen jo pitemmän ajan miettinyt, mitä tehdä tällä Yelling Rosan blogilla. Se on ikään kuin ylimääräinen muinaisjäänne, joka alkoi elää omaa elämäänsä, kun viime maaliskuussa hankin itselleni maksullisen tilan virtuaalipalvelimelta, jonne pystytin kotisivujen yhteyteen uuden blogin, Yelling Rosan muistikirja. Tämän Yelling Rosan blogin poistamista on hidastanut se, että WordPress.com ei anna käyttää kerran poistettua nimeä uudelleen vaan se menee poistamisen yhteydessä ikuisiksi ajoiksi Kankkulan kaivoon heidän palvelussa. Toiseksi en tiedä mitään niin ikävää kuin toimimattomat linkit tai linkit, jotka ilmoittavat vierailijoille, että vierailukohdetta ei enää ole olemassa. Näin kävisi, jos suoraan vain poistaisin tämän blogin.

Nämä seikat huomioiden päädyin ratkaisuun, että piilotan tämän blogin hakukoneilta, jolloin tänne ei tule uusia vierailijoita ja vanhojen toivon siirtyvän seuraamaan virtuaalipalvelimellani toimivaa Yelling Rosan muistikirjaa, josta voi tilata itselleen syötteen. Muistikirja on integroitu Yelling Rosan sivuihin, vaikka toimiikin WordPressin alustalla. Sen osoite on http://www.yellingrosa.com/wordpress/. Samalla minulle jää mahdollisuus käyttää Yelling Rosan blogi-nimeä myöhemminkin, jos sellainen vaihtoehto tulee ajankohtaiseksi.

Muistikirjan lisäksi minulla on vielä tämänkin jälkeen kaksi blogia. Yelling Rosan Bloggerin kohtalo on vielä avoin, mutta pidän sitä toistaiseksi yllä. Pyrin tulevaisuudessa keräämään sinne vähän virallisluontoisempia juttuja, Muistikirjan ollessa enemmän rento nettipäiväkirja. Joskus jakoa on vaikea tehdä ja sama artikkeli saattaa olla molemmissa blogeissani.

Toivon tämän järjestelyn selkeyttävän tilannetta ja tekevän vierailuistasi miellyttävämpiä. Juuri tällä hetkellä blogini päivittyvät harvakseltaan, kun olen keskittynyt postikorttien suunnitteluun ja julkaisemiseen. Kortit ovat tarkoitettu vierailijoiden käyttöön. Niihin voi tutustua osoitteessa: http://yellingrosa.com/kortit01.htm Kaikkea ei ehdi tekemään samaan aikaan, vaikka kuinka haluaisi. Nyt on kuvan vuoro.

Kiitos vierailuistasi Yelling Rosan Blogissa ja tervetuloa lukemaan Muistikirjaani.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Kirjallisuus, Kuvataide, Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s