Yelling Rosan muistikirja

Olen yhdistänyt WP-blogin osaksi kotisivustoani. Uuden blogin nimi on Yelling Rosan muistikirja. Olisin säilyttänyt tämän osoitteen, mutta se ei ole mahdollista, koska Yelling Rosan sivut- sivustooni lisäämä WP-alusta on itse yllä pidettävä ja erillään WordPress.comista toimiva alusta.  Näin ollen en enää päivitä tätä Yelling Rosan blogia, jota juuri parhaillaan luet. Poistan tämän blogin kokonaan myöhemmin. Vierailijat eivät huomaa eroa kuin vierailuosoitteesta, koska olen siirtänyt tämän blogin materiaalin sellaisenaan Yelling Rosan muistikirjaan. Annan tämän Yelling Rosan blogin kuitenkin olla toistaiseksi, että ihmiset tulevat tietoisiksi uudesta tilanteesta.

Samalla tilanne selkiintyy huomattavasti, kun kaikki sivustoni ovat yhdessä nipussa ja yhden osoitteen alla. Tulevaisuudessa päällekkäisyydet poistuvat ja esimerkiksi en enää esittele postikortteja kahdessa paikkaa eli Yelling Rosan sivuilla ja blogissa vaan saatan ainoastaan mainita asiasta blogissani ja laittaa linkin Postikortteja-sivulle. Yelling Rosan muistikirja tulee varmasti olemaan rennompi ja vähemmän spesifioitunut kuin tämä Yelling Rosan blogi, siis se on lähempänä nettipäiväkirjaa kuin tämä blogi. Asiapitoisten  ja vain esittelyinä toimivien artikkelien aika on ohi. Ensimmäisiin minulla ei ole aikaakaan, kun tarinat, runot, musiikki ja kuvat vievät aikaani siinä missä oman virtuaaliserverin ylläpitäminen.

Lisään Yelling Rosan sivujen yhteyteen myöhemmin vielä englanninkielisen blogini, jolloin lopetan nyt erillään toimivan englanninkielisen blogin Yelling Rosa’s Weblog päivittämisen.

Toivon, että vierailijat ovat yhtä innostuneita uudistuksista kuin minä. On tässä mennyt aikaa, kun olen pähkäillyt, miten esittelisin asiat selkeimmällä tavalla ja kun minulla ei ole ollut kokemusta oman virtuaaliserverin ylläpitämisestä. Kiitän myös kaikkia tällä pian historiaan siirtyvällä blogilla vierailleita. Tulevaisuudessa web-osoitteeni pysyvät samoina, vaikka palveluntarjoaja muuttuisi. Oman domainin Yellingrosa.com voin pystyttää, mille tahansa serverille ja kun kansiorakenteet ovat samat, eivät vierailijat eivätkä hakukoneet tiedä mahdollisesta fyysisestä muutoksesta mitään.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Kuvataide, Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s