Toinen ilmainen Ystävänpäivänkortti

Suunnittelin toisen ystävänpäivänkortin, joka käsittelee ystävyyttä yleisellä tasolla. Oheistin siihen isän ja pojan suhdetta kuvaavan runon. Olen kirjoittanut sen vuosi sitten ystävänpäivänä. Alunperin sen nimi oli Isä ja poika ja ystävänpäivä. Sittemmin olen kutsunut sitä yksinkertaisesti ensimmäisen säkeen mukaan Sinä pidät minusta kiinni. Myös Pojat opissa on käynyt mielessäni mahdollisena nimenä. Pääasia on kuitenkin, että ajatus kuvaa syvää rakkautta, joka syntyy vanhuksen ja/tai aikuisen ja lapsen välille.

Tein taas kortista kaksi versiota. Toisessa ei ole runoa. Halukkaat voivat itse kirjoittaa siihen terveisensä käyttämällä kuvankäsittelyohjelmaa. Jos sinulla ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, voit imuroida sellaisen ilmaiseksi netistä. Kotisivullani on ohjeet, mistä sellaisen voi ladata omalle koneelleen.

Kortteja ei voi laittaa luonnollisessa koossa blogiin, joten halukkaiden on käytävä lataamassa ne kotisivultani. Klikkaamalla tätä pääset oikealle sivulle.  Kortteja voi kopioida ja lähettää vapaasti eteenpäin esimerkiksi sähköpostin liitteenä, kunhan tekijän, Yelling Rosa, nimeä ei peitetä. Kaupallinen käyttö ei ole sallittua.

Tämän jälkeen tuskin enää teen ystävänpäivänkortteja tälle vuodelle. Toivonkin kaikille oikein hyvää ystävänpäivää ja lähettäkää tervehdyksiä.

Card01Framed02IP27v52CardNoPoem01PP

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Juhlapäivät. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s