Pääsiäiskortti ilmaiseksi

Suunnittelin jo näin hyvissä ajoin kortin ensi pääsiäistä varten. Käytin Serif DrawPlus X4-piirustusohjelmaa. Editoiminen kesti monta tuntia, koska käytin useita kerroksia (layer) ja lukuisia nodeja, sanalle ei löydy järkevää suomenkielistä vastinetta. Valitsin eri muodoissa täyte- ja linjavärejä sekä efektejä. Siinä työtä tehdessäni minulle tuli mieleen, että olisi sääli, jos näin isotöinen kortti jäisi vaille laajempaa käyttöä.

Silloin päätin, että laitan kortin internetiin vapaasti kopioitavaksi. Kortin käyttö edellyttää kuitenkin sitä, että Yelling Rosa –nimi pysyy kortissa.

Jos tällä kokeilulla on myönteisiä seurauksia, saatan ajatella suunnittelevani lisää postikortteja yleiseen jakeluun. Olen tarkoittanut, että alamarginaalilla varustettua korttia käytettäisiin postijakelussa, jolloin lähettäjän nimen voi lisätä marginaaliin, ja toista kuvaa sähköpostin liitteenä. Kortit voi kopioida luonnollisen kokoisina kotisivultani, osoite: http://yellingrosa.suntuubi.com/?cat=15

PaasiainenBPaasiainenPaasiainen05Paasiainen04

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Juhlapäivät. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s