Syöte lisätty Yelling Rosan sivuille

Olen lisännyt Syöte-painikkeen kotisivustolleni. Näin vierailija tietää aina, kun sivustolle on lisätty uusi blogi. Hänen vain täytyy klikata Syöte-painiketta (oranssinpunainen suorakaide RSS-tekstillä) ja tilata syöte, niin hän saa Suosikit-kansioonsa uuden Syötteet-välilehden, jossa Yelling Rosan sivut-syöte sijaitsee. Sitä näpäyttämällä näkee, onko sivujen blogia päivitetty.

Lisäksi on olemassa ilmaisohjelmia, jotka voidaan asentaa Windowsiin. Ne näyttävät, onko syötteitä päivitetty ilman, että syötteentilaajan tarvitsee edes kirjautua nettiin. Voit ladata sellaisen esimerkiksi seuraavasta osoitteesta: http://www.feedreader.com/download  Saat tiedon myös, milloin olen lisännyt tarinoita tai tehnyt muita päivityksiä sivustolla, koska ilmoitan niistä blogissani, joka näin päivittyy ja päivitys näkyy RSS-syötteessä. Löydät blogini osoitteesta http://yellingrosa.suntuubi.com/?cat=8

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Kirjallisuus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s