Facebook-pyyntöjä kaksi päivää

Olen ollut hyvin uutterana sekä torstaina että perjantaina lähettämällä Facebook-kaveripyyntöjä. Nyt olen kuitenkin hellittämässä ja paneutumassa muihin asioihin, kuten kotisivuni kehittämiseen. Alun perin päätin, että panostan kaveripyyntöihin siksi, kunnes minulla on 100 kaveria, mutta nyt olen niin innostunut vanhojen tuttujen, ystävien ja sukulaisten tapaamisista, että päätin jatkaa ainakin tämän viikonlopun.

Kirjoitin tänään iltapäivällä Tähänkö tämä loppuu –tarinan ja pistin sen saman tien Yelling Rosan kotisivuille osoitteeseen http://yellingrosa.suntuubi.com/?cat=11 Lähetin kertomuksen myös neljään lehteen. Kolme niistä on pohjoissuomalaisia ja yksi etelän lehti. Saa nähdä, julkaiseeko kukaan kertomusta. Tarjontaa on niin paljon, että kilpailu auringon alla on kovaa. Asennoidunkin koko touhuun niin, että tärkeintä on tekeminen eli se, että kulkee silmät auki maailmassa. Jos sen on määrä tuoda lukijoita, niin käy, mutta ei ole mikään edellytys kirjoittamiselle. Pyrin siihen, että tekeminen on hauskaa. Jatkaisin kirjoittamista, vaikka minulla ei olisi kotisivua.

Tänään yritän vielä luoda tunnisteet WordPress.comissa oleville blogiartikkeleille. Koko ajan tässä oppii ja kun etenee rauhallisesti, vuoden kuluttua on paljon pitemmällä. Hommassa mennee niin kauan, että Facebook taitaa tänään jäädä vähemmälle, mutta kyllä tämä näinkin menee. Bloggerin puolella minun on jossain vaiheessa luotava esittelysivu itsestäni ja avattava YouTube-tili voidakseni liittää Bloggeriin Keskustelu motellissa –kappaleesta tehdyn videon. Niin, se pitää vielä väsätä, joten ei tässä tekeminen lopu kesken. Ei muuta kuin menoksi.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s