Modeemi sanoin sopimuksen irti

Asentaja kävi heti aamusta tutkimassa, mistä johtuu, ettei kiinteä internet-yhteyteni ole pelannut keskiviikkoaamusta lähtien. Puoli tuntia hän piti minua jännityksessä, minkä jälkeen julisti tuomion: teidän modeeminne on sanonut sopimuksen irti. Ei muuta kuin modeemikauppaan.

Tämä tiesi lisäksi sitä, että joudun pulittamaan turhasta asentajakäynnistä 99,99 euroa Soneralle. Onneksi kaveriltani on jäänyt ylimääräinen ADSL-modeemi, kun hänen taloyhtiöönsä asennettiin kaapeli. Siinä säästän muutaman kympin olettaen, että kaverini modeemi toimii ja soveltuu minun tarpeeseen muutenkin.

Ei se näköjään koskaan ripottele vaan sataa kunnolla. Ehkä se vain tuntuu siltä. Jos tilillä olisi 10.000 ylimääräistä euroa, ei yksi asentajakäynti missään tuntuisi. Joka tapauksessa koville ottaa seuraavien kuukausien aikana, kun budjettini on laskettu niin, ettei mitään ylimääräisiä menoja ole huomioitu. Toisella tavalla voisin sanoa yksinkertaisesti, että rahaa on liian niukasti laskipa budjettinsa miten tahansa. On normaalia, että ihmiset joutuvat hoitamaan hampaitaan ja joskus tekniset laitteet pettävät.

Tänä iltana kokeilen, miten skypetys onnistuu mokkulayhteydellä, jota käytän niin kauan kunnes ADSL-yhteys taas pelaa, kuten edellisblogissani kerroin. Jos skypetys onnistuu, olen todella maassa, kun en kokeillut liikkuvaa nettiyhteyttä ennen kiinteän yhteyden määräaikaissopimusta. Olen joka tapauksessa yli vuoden kiinni kiinteässä yhteydessä, mikä maksaa monta kymppiä enemmän kuin mobiiliyhteys joka kuukausi… että sillee.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s