Musiikkisivu Suntuubin palvelimelle

Lisäsin Musiikkia-sivun toiselle kotisivulleni, joka on Suntuubin palvelimella. Pääset sinne klikkaamalla tätä Jos Musiikkia-sivu ei näy, klikkaa Etusivu-otsikkoa kehyksen vasemmassa yläkulmassa. Ilmeisesti ilmaisversioon ei saa pystyttää kuin kuusi pääsivua tai sitten olen vain niin tumpelo. Joka tapauksessa en löytänyt, mistä voisin määrittää uuden pääkategorian. Niinpä laitoin Musiikkia-sivun Etusivun alisivuksi.

 

Alla on kuva Duo Forellista silloin joskus 90-luvun alussa. Laitoin sen myös uudelle Musiikkia-sivulle. Sain Keskustelu motellissa –kappaleen avautumaan nyt paremmin kuin osoitteessa http://personal.inet.fi/koti/yellingrosa/ Suntuubin palvelimella on Lapin kansan lehtijuttu Duo Forellista. Sen kirjoitti Marjukka Vakkuri ja se julkaistiin 24.9.1992.

Forelli

JK. Pääsivuni on edelleen osoitteessa http://personal.inet.fi/koti/yellingrosa/ Pyrin siihen, että kaikki materiaali olisi yhdessä ja samassa paikassa, mutta se on aika vaikeaa, kun yksi ilmaissivu tarjoaa yhden mahdollisuuden ja toinen toisen. Ilmeisesti kaikki tarvittava löytyy Suntuubin ilmaissivuilta. Ulkoasu ei ole tyydyttänyt minua, mutta ilmeisesti se on kokonaan itse tuunattavissa. Tutustun mainitun sivun mahdollisuuksiin vähitellen.

Mainokset

Tekijä: Yelling Rosa

I am retired. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s