Linkki kotisivultani WordPress.comiin

Laitoin linkin Yelling Rosan blogiin kotisivultani , osoite http://personal.inet.fi/koti/yellingrosa/, vaikka blogissani ei vielä ole paljon mitään lukemista. Tämä ei ole vaarallista, koska tuntemattomien ihmisten sivuilla ei ole ruuhkaa. Saattaa mennä aikaa, kun ensimmäinen satunnainen kulkija sattuu sivulleni.

HTML-koodin kotisivullani muutin käyttämällä ilmaista AceHTML-editoria. Ihan kätevä vehje.

Aiemmin olen päivittänyt englanninkielistä blogiani, osoite http://yellingrosa.wordpress.com/, kirjoittautumalla sisään WordPress.comiin ja käytttämällä siellä olevia resursseja. Se oli työlästä ja aikaavievää hommaa verrattuna tähän Windows Live Writerissa kirjoittamiseen, kun teksti menee heittämällä pilviin. Uskonkin, että tulen päivittämään blogejani useammin kuin ennen. Tosin vielä en ole päättänyt, julkaisenko päiväkirjamerkintöjäni vai mielipiteitäni, ehkä molempia. Eiköhän vastaukset löydy ajan oloon.

Mainokset

Tietoja Yelling Rosa

I desing home pages. In my spare time I read, write, play the guitar and hike. I have published three verse books in Finnish and recorded my songs. You can listen to them on YouTube. I have translated some of my poems on Yelling Rosa's Weblog. I also like to watch movies. Olen kiinnostunut lukemisesta, kirjoittamisesta, kitaransoitosta ja luonnossa vaeltamisesta. Olen julkaissut kolme runokirjaa ja laulujani on äänitteillä. Voit lukea runojani Yelling Rosan kotisivuilta ja kuunnella laulujani YouTubessa. Olen elokuvafriikki.
Kategoria(t): Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s